how to create your own website for free

EΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ;;; Ή ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ;;;

Οι Ευρωεκλογές που θα κρίνουν την πορεία για το μέλλον του Τόπου είναι κοντά. Γι' αυτό όσο πλησιάζουν οι ημερομηνίες τόσο η πόλωση μεταξύ των κομμάτων, ιδιαίτερα των δύο μονομάχων που μονοπωλούν την Σωτηρία του Τόπου, θα διογκώνεται. Πριν λίγα χρόνια, μονομάχοι ήταν το Πασόκ και η Ν.Δ. Όμως, οι καιροί άλλαξαν μετά το φιάσκο της διακυβέρνησης των πράσινων σοσιαλιστών… που στα χρόνια που κυβέρνησαν είδαν την εξουσία σαν ΕΥΚΑΙΡΙΑ για παράνομο πλουτισμό, με κατάληξη η Χώρα να πέσει στο γκρεμό!... Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι μη προνομιούχοι - όπως έλεγε ο Ανδρέας - οι πονηροί, όχι οι έντιμοι, να γίνουν πλούσιοι… και άλλοι πλουσιότεροι και ο Λαός στο σύνολό του από φτωχός, φτωχότερος! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!! Το ζήσαμε και αυτό το παραμύθι και το αποτέλεσμα είναι γνωστό σε όλους!
Όμως, ας δούμε τα πολιτικά δρώμενα από την αρχή. Ο Σαμαράς και η Ν.Δ. κατέλαβαν την εξουσία, φυσικά νόμιμα με βάση το Σύνταγμα και τους νόμους, αλλά κατ' ουσίαν την υπέκλεψε στηριζόμενος πάνω στο ψέμα!!! Σας θυμίζω τα Ζάππεια 1, 2, και τα 18 σημεία που δεν τήρησε ούτε ένα!!! «Καταλήστεψε» τον Ελληνικό Λαό με απίστευτους φόρους, όπως για παράδειγμα το χαράτσι Βενιζέλου, όπου βύθισε τους φτωχούς και τους ανήμπορους στο σκοτάδι και στο ψύχος του χειμώνα! Φορολόγησε – άκουσον, άκουσον! - τους άνεργους. Την πρώτη κατοικία, τα αγροτεμάχια και βέβαια με την οικονομική του πολιτική βοήθησε τα μέγιστα στα λουκέτα των επιχειρήσεων ανεβάζοντας τους άνεργους στο 1.500.000!!! Βγήκε και μίλησε για success story, μοιράζοντας προεκλογικά το περίφημο πρωτογενές πλεόνασμα, αλλά μούγκα για τους 1.500.000 άνεργους!!! Που ένας Θεός ξέρει, εάν και πότε και σε πόσα χρόνια θα ξαναβρούν μεροκάματο!!! Κατέστρεψε την υγεία με τον ανεκδιήγητο (κατεδαφιστή) υπουργό του, φορτώνοντας τους ανήμπορους ασθενείς συνταξιούχους με νοσήλια και φάρμακα που αρχίζουν από 25% έως 60% κατά περίπτωση!!! Ναι! Όλα αυτά Κύριε Σαμαρά και πολλά άλλα, συνιστούν ένα αληθινό SUCCES STORY!!!
Από κοντά και το δεκανίκι συνέταιρος, το Πασόκ, που από τα πολλά καλά και… αγαθά που έκανε σε βάρος της Χώρας και του Λαού έφτασε στο Ναδίρ της πολιτικής του πορείας και ίσως στις ερχόμενες εκλογές - παρόλο που εφηύρε ολόκληρη ελιά για στερνοκούμπι κινδυνεύει να εξαεριστεί στο υπερπέραν της πολιτικής ανυπαρξίας!!! Και ερχόμαστε στον ΣΥΡΙΖΑ που από το 4% έφτασε να είναι πρώτο κόμμα εξουσίας! Όμως, με τόσες και τόσες διαφορετικές φωνές στο εσωτερικό του, πόσους πείθει ότι θα τα καταφέρει;;; Με την αντιλαϊκή πολιτική Παπανδρέου, Βενιζέλου αλλά και του Σαμαρά, ο Σύριζα θα έπρεπε να χτυπήσει τουλάχιστον 45% και αντ' αυτού με βάση τις σφυγμομετρήσεις των καναλιών, είναι καθηλωμένος στο 20-22%. Γιατί;;; Τι είναι αυτό που δεν πείθει το εκλογικό σώμα;;; Μήπως το γεγονός ότι τάζει τα πάντα σε όλους;;; Εάν ναι… πώς θα τα καταφέρει;;; Πού θα βρει τα χρήματα;;; Μήπως βιώνουμε ή θα βιώσουμε από τα αριστερά ένα δεύτερο «λεφτά υπάρχουν» που μας οδήγησε στην καταστροφή και δεν το έχουμε καταλάβει;;; Αν συμβαίνει ή αν θα συμβεί -επαναλαμβάνω Αν - τότε αλίμονο μας!... Με τόσες χιλιάδες τρόφιμους της εξουσίας στην πλάτη του Σύριζα… πολύ φοβάμαι ότι θα βουλιάξει στα ίδια του τα νερά, αλλά και με τις αντιθέσεις και αντιφάσεις των θέσεων του.
Αυτό που λέει η Ν.Δ. και το πράσινο δεκανίκι της, ότι ο Τσίπρας άλλα λέει μέσα και άλλα στο εξωτερικό, έχει δόση αλήθειας! Το ίδιο συμβαίνει και με τον Λαφαζάνη -ο άνθρωπος έχει δικό του τροπάρι περί δραχμής κλπ. Αλλά και με τους οικονομολόγους του, σε σχέση με αυτά που δηλώνει ο Τσίπρας υπάρχει αντίφαση… Ο Σταθάκης έχει δηλώσει ότι το απεχθές χρέος είναι μόνο το 5%, άρα θα πρέπει να πληρωθεί το υπόλοιπο 95%, αντίθετα με τον Τσίπρα που λέει ότι θα το καταγγείλει (παλαιότερα μιλούσε για διαγραφή…) και υπάρχει και ο Δραγασάκης που δήλωσε «δεν είμαστε μπαταχτσήδες!... Θα τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας προς τους δανειστές μας!!!».
Προσπάθησα να σκιαγραφήσω τους πρωταγωνιστές, όχι του Θεοδωράκη, αλλά της πολιτικής σκηνής της Χώρας, μέσα βέβαια, από την δική μου οπτική γωνία. Και τώρα ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε και για τα υπόλοιπα κόμματα τα μικρότερα σε ποσοστά και που αυτό δεν είναι καθόλου κακό, το αντίθετο θα έλεγα. Νομίζω πως οι πολιτικές τους θέσεις με κάποιες παρεκκλίσεις το ένα από το άλλο, είναι γνωστές στο εκλογικό σώμα. Βασικά τις θέσεις τους δεν τις βρίσκω αλλαγμένες. Θα έλεγα-όχι υποτιμητικά - είναι μια από τα ίδια! Το κόμμα όμως που κομίζει το «καινούργιο» στην πολιτική σκηνή είναι Το Ποτάμι, που φέρνει - έτσι ισχυρίζεται ο δημιουργός του - έναν άλλο καινούργιο άνεμο, ενάντια στην μπαγιατίλα του χθες, με ότι αυτό συνεπάγεται!
Έλληνες και Ελληνίδες, οι Ευρωεκλογές είναι κοντά. Επιλέξτε σωστά, αποφεύγοντας την πολιτική πεπονόφλουδα! Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους μάγους, οι οποίοι χτυπώντας το μαγικό τους ραβδί θα μετέτρεπαν την Πατρίδα μας σε παράδεισο… αλλά ούτε άλλα πολιτικά παιχνίδια!!!
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ