web software

ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ;;;;;;;

Έχει η Ελλάδα αύριο; Έχει η Χώρα Μέλλον; Αναρωτιούνται έντρομοι οι πολίτες αυτής της Χώρας, που μέρα με τη μέρα, βιώνουν τον τρόμο μιας στείρας αδιέξοδης πολιτικής, που δείχνει ότι οδηγεί τους πολίτες στην εξαθλίωση και τη Χώρα στην υποτέλεια. Τι μέλλον μπορεί να έχει αυτή η Χώρα με τους 2.000.000 ανέργους, με τα χιλιάδες λουκέτα, με τα άδεια ταμεία, με τις περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις που δεν έχουν τέλος, με τους ατέλειωτους φόρους, με τους νέους να ξενιτεύονται, με τη φτωχοποίηση των πολιτών, την ένδεια, τα συσσίτια, τις αυτοκτονίες… και τα συνεχή δάνεια με τους δυσβάστακτους τόκους και όρους -όπου δεν αφήνουν και ούτε πρόκειται να αφήσουν περιθώρια - ώστε το βαρέλι να αποκτήσει πάτο;
Το σύνηθες πρόσχημα- εκβιασμός είναι ότι η Χώρα θα πτωχεύσει και θα φάμε τις σάρκες μας - σήμερα δεν τις τρώμε; - αν δεν ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των τοκογλύφων δανειστών (από την κρίση, η Γερμανία κέρδισε από τόκους 40 δισεκατομμύρια από την φτωχή Ελλάδα…). Βαμπίρ!!!
Μας ρουφάνε το αίμα με το καλαμάκι! Μας έχουν βάλει σ’ ένα λούκι, που με την πολιτική που εφαρμόζουν οι νάνοι πολιτικοί – εύχομαι να είναι νάνοι πολιτικοί και όχι μειοδότες - μας εξόντωσαν! Διότι αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο θα είναι τραγικό για τον Τόπο αλλά και για τους ίδιους. Δεν είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός του «Ζαππείου Ένα» και «Ζαππείου Δύο» και των δεκαοκτώ σημείων που δεν τήρησε ούτε μία υπόσχεση, μαζί με τον χοντρό συνέταιρο του 5% που παριστάνει τον… Σοσιαλιστή (αν και ταυτίζεται με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση), να μην βλέπουν την υπάρχουσα ζημιά της Χώρας και του Λαού και την επερχόμενη ολική καταστροφή;;;
Ή είναι πολύ ρομαντικοί και οι δύο ή κάτι «άλλο» παίζεται, που βέβαια αυτοί οι δυο που βρίσκονται στο τιμόνι της εξουσίας, σίγουρα το γνωρίζουν. Και από την άλλη, ο Λαός παντελώς μόνος και ζαλισμένος από τα συνεχή χτυπήματα κάτω από τη μέση, μένει σαστισμένος και αναποφάσιστος μη ξέροντας τι πρέπει να κάνει! Έκαναν και κάνουν χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα (2.000.000) άνεργοι, πετσοκόβουν μισθούς και συντάξεις και θα τις ξανακόψουν, βάζουν χιλιάδες λουκέτα, απαιτούν χαράτσι για εξέταση στα νοσοκομεία, χαράτσι για πρωτότυπα φάρμακα 50% κλπ. κλπ.
Τι άλλο πρέπει να μας συμβεί συμπατριώτες; Μήπως ήρθε η ώρα για μια νέα Εθνεγερσία ενάντια στους ντόπιους και ξένους λακέδες – εκμεταλλευτές; Δεν μπορούμε να επιβιώσουμε πλέον! Τι άλλο πρέπει να μας συμβεί; Μήπως πρέπει να γίνει Πανελλήνια αφύπνιση συνειδήσεων ενάντια σε όλους τους κατακτητές που θέλουν να διαλύσουν και να ξεπουλήσουν τη Χώρα; Τέσσερα χρόνια μας παραμυθιάζουν με χίλια δυο ψέματα ότι βγαίνουμε στις αγορές, ότι έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα, ότι βιώνουμε το SUCCES STORY και χίλια άλλα δύο ψέματα αισχρά για να μας έχουν στο… λούκι, ενώ την ίδια στιγμή μας παίρνουν τα πάντα από τους αβάστακτους φόρους! Φορολογούν ακόμη και τους ανέργους - αν είναι δυνατόν! - ίσως για τον μολυσμένο αέρα που εισπνέουν στη Χώρα που γεννήθηκαν!!!
Δυστυχώς αρχίζω να πιστεύω ότι ο νυν πρωθυπουργός είναι ο χειρότερος όλων, από αυτούς που έχουν περάσει τα τελευταία σαράντα χρόνια. Χειρότερος και από τον τέως συγκάτοικο του, γνωστό αρχιεγκληματία και μοιραίο για τη Χώρα πρωθυπουργό, που εκχώρησε τα πάντα στους ξένους σαν γνήσιος Αμερικανός και που κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος και που εγώ αναρωτιέμαι αν θα υπάρξει ποτέ δικαστής να τον δικάσει για την Καταστροφή της Χώρας και των δέκα εκατομμυρίων Ελλήνων!!! Έλληνες Γρηγορείτε! Η Εθνική καταστροφή είναι προ των πυλών! Αντισταθείτε στους παντός εθνικότητας κατακτητές!!!
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ